El CeRCCa participa al

logo congres cel

El Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme celebrarà del 27 al 28 de Juny d’enguany la seva 4a edició amb la qual ha esdevingut un ens consolidat i actiu en la protecció, gestió, formació i sensibilització del paisatge en general i del paisatge vitivinícola en particular, dialogant amb un desenvolupament sostenible compatible amb la identitat vitivinícola.

El Congrés, després de 6 anys d’activitat, és una trobada biennal útil, de reconeguda solvència en el context vitivinícola. El Congrés s’adreça a una àmplia base social, vinculada al món de la viticultura i el seu paisatge que comprèn administracions i agents diversos així com totes aquelles persones preocupades pel paisatge i d’una forma concreta pel de la vinya vinculat al plaer cultural dels vins i els caves.

El Congrés, que té el suport de tres universitats catalanes -Universitat de Barcelona (UB), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona-, de l’Institut d’Estudis Catalans i de l’Observatori del Paisatge de Catalunya esdevé així un marc de trobada que té com a objectiu ser una eina útil per la preservació i gestió acurada del paisatge vitivinícola i la seva identitat en el desenvolupament necessari i sostenible.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.