5é Aniversari del CeRCCa

Slide2

Durant el 2014 el CeRCCa celebrarà el seu 5é Aniversari.

Durant els seu cinc anys d’història el CeRCCa ha acollit més de 60 artistes i investigadors nacionals i internacionals d’edats que comprenen entre els 3 i els 70 anys i provinents de paisos tant diversos com Japó, Nigèria, Rússia, Argentina, els Estats Units, Egipte, França, Ucraïna, Islàndia, Holanda, Irlanda, Australia, Suècia, Canada, Portugal, la India, Corea i Catalunya.

Durant aquests cinc anys i per tal de potenciar la interdisciplinarietat el CeRCCa ha seleccionat artistes i investigadors que treballen en disciplines tan diverses com la pintura, la performace, el treball en vidre, el vídeo art, la ceràmica, l’escultura, la instal·lació, la fotografia, el dibuix o el mix media. La residencia també ha acollit escriptors, antropòlegs, dissenyadors i musics així com investigadors culturals i comissaris artístics.

Tots aquests projectes s’han pogut realitzar gràcies a la col·laboració amb diferents entitats locals tals com l’Ajuntament de Llorenç, El Centre i La Cumprativa, l’Escola Les Cometes, el Grup de Memòria, Solucions Audiovisuals, Ferros Bosque i El Portal Nou de Llorenç. I regionals tals com l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès, la Galeria d’Art Palma 12, El Centre d’Estudis Penedesencs, l’Associació Cultural SonaQueEtMous, l’Escola de Vilobí del Penedès, les Caves Jane Ventura, l’Institut d’Estudis Penedesencs, els tallers de ceramica de Camil.la Perez i de Roser Oter, la Residencia per a Artistes CaCis i Jiwar o l’Espai de comerç just Olokuti de Barcelona aixi com de moltes altres persones que gracies a la seva col.laboració han fet que el CeRCCa sigui un projecte exitos.

L’obra dels artistes del CERCCa s’ha exposat en espais tan diversos com l’Espai d’Art Les Quintanes, l’Antic Cinema de Cal Marçal o la Casa de Cultura de Llorenç del Penedès, l’Escola d’Art L’Arsenal de Vilafranca del Penedès, la Galeria Paspartú de Barcelona o la Residència Artística Jiwar també de Barcelona.

El CeRCCa creu que tota la feina feta que inclou el suport a artistes i investigadors, l’apropament de l’Art Contemporani a nous públics, el redescobriment de nous espais del poble i la difusió del Penedès en l’àmbit nacional i internacional es mereix un reconeixement i una celebració.

Podeu trobar la publicacio AQUI

Slide3

Slide1

 

Advertisements