Residència 3

El Centre de Recerca i Creacio Casamarles i l’Espai d’Art Les Quintanes es complauen a convidar-vos a la instal.lacio-accio que tindra lloc a l’Espai d’Art Les Quintanes de Llorenc del Penedes el proper dia vuit d’Agost del 2010.

Aquesta Instal.lacio-Accio es el resultat del treball col.laboratiu que els residents del Centre de Recerca i Creacio Casamarles han desenvolupat durant la seva estada al centre.

La Instal.lacio consistira en l’exposicio de la obra de la irlandesa Noilin O’Kelly i de la artista de Bosnia-Herzegovina Dzenita Huseinovic.

Durant la seva estada a Casamarles Noilin ha desenvolupat un treball de recerca artistica auto biografica inspirat en la imatge i percepcio de diferents organs humans. A traves de la interpretacio subjectiva de l’estetica d’aquest organs, Noilin ha desenvolupat un seguit d’objectes i imatges utilitzant diferentes tecniques artistiques tals com l’escultura, la fotografia o el dibuix.

Dzenita, experta en els diferents processos de la xilografia. A partir de l’us del gravant en fusta i inspirantse en l’entorn ecologic de Llorenc del Penedes, Dzenita ha creat diferents estampats sobre tela. Les obres creades durant la seva estada a Casamarles esdevindran part integra de l’espai I formen part del projecte Furnish Me!. Aquest projecte, en el que han participat mes de 12 artistes d’arreu del mon, va sorgir de la idea de disenyar, moblar i crear espais permanents a Casamarles a traves del reciclatge i l’us d’elements, tan materials com inmaterials, relacionats a la historia de la casa i el seu l’entorn.

La Accio sera el resultat de la col.laboracio artistica entre Aurora Balasch (dansa i arts del moviment) i el compositor canadenc Antoine Berthiaume (exparimentacio sonora). Aquesta col.laboracio surgeix de la improvizacio i pren com a punt de partida l’interes dels dos artistes en musiques i formes experimentals contemporanies influenciades per estetiques i corrents del pensament oriental.

La col.laboracio entre Casamarles i l’Espai d’Art les Quintanes neix de l’interes comu d’apropar l’art i la creativitat a nous publics i al mateix temps presentar la creacio i recerca artistica com a eines  que, posades a l’abast de tothom, propicien punts de vista alternatius per questionar-se i entendre la realitat que ens envolta.

Noilin O Kelly

 

 Dzenita Huseinovic

Antonie Berthiaume i Zoe Balasch

Col.laboracio artistica entre Zoe Balasch (dansa i arts del moviment) i el compositor canadenc Antoine Berthiaume (exparimentacio sonora). Aquesta col.laboracio surgeix de la improvizacio i pren com a punt de partida l’interes dels dos artistes en musiques i formes experimentals contemporanies influenciades per estetiques i corrents del pensament oriental.

Advertisements

.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s