Residència 4

Katlyin  Reinhard i  Cristal Boemi

‘Si Aquestes Parets Poguessin Parlar’ de Three-legged House Productions

Els records, la memòria de certs llocs, les situacions i els sentiments, poden ser a la vegada històries d’un context social específic i moments únics en la vida de les persones. Sovint, els records són reinterpretats i transmesos mitjançant la creativitat. Aquesta reinterpretació ens ajuda a entendre el nostre passat i ens guia en l’esdevenir futur.

Si Aquestes Parets Poguessin Parlar és una instal·lació construïda a través de diferents objectes trobats a Casamarlès i els seus entorns. Aquests objectes formen el marc conceptual i físic on es projecta una peça videogràfica. El vídeo es centra en la narració del procés de creació de la obra del que forma part. És també un testimoni de les històries personals que les artistes han conegut durant la seva estada al centre i un document que reflexiona entorn el concepte de memòria i creació artística.

You can watch the video HERE

Konstantin Sha i Stanislav Andreev

‘Autumn Trash Interior Design from Russia’ de D.I.Y Trash

D.I.Y Trash (Design It Yourself Trash) és un col·lectiu de dissenyadors de SantPetersburg (Rússia) dirigit per Konstantin Sha and Stanislav Andreev.  D.I.YTrash s’especialitza en la creació de mobles a partir del reciclatge. La seva iniciativa és pionera a Rússia, un país que actualment recicla menys del 4% dels seus residus. Transformant el que altres llencen, D.I.Y Trash reflexiona sobre el què és considerat útil i el que no, donant alternatives d’una manera funcional i elegant.

‘Autumn Trash Interior Design from Russia’ és un projecte de disseny d’interiors on els artistes han creat un espai i una atmosfera a partir de materials trobats a l’entorn de Casamarlès. Entre els objectes creats podrem trobar una llar de foc, una taula, diverses cadires, làmpades i miralls.

.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s