Simbiotic 11

El Portal Nou, la revista de Llorenç del Penedes, ha impulsat i promogut una proposta artística que s’ha dut a terme entre setembre i octubre del 2011 a Llorenç del Penedès organitzada per CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística (www.cra-p.org) amb la col·laboració deCeRCCA – centre de recerca i creació Casamarlès (www.casamarles.org) i diverses entitats i col·lectius del poble.

Durant un mes aproximadament, una desena d’artistes de diferents disciplines s’han trobat regularment per treballar propostes de col·laboració entre ells i també amb gent de Llorenç interessada, buscant diferents marcs de relació simbiòtica i d’intercanvi entre tots els participants. Simbiòtic 2011 ha buscat obrir un espai en comú on treballar relacions i pràctiques que confluexin en diverses propostes obertes al públic.

L’objectiu inicial ha sigut generar espais de trobada i intercanvi que inviten al públic a relacionar-se amb el fet artístic de manera activa i participativa mitjançant el diàleg, diversos tallers oberts i jornades de treball compartides, amb la finalitat de fer un seguit de presentacions públiques a mode d’accions, intervencions o instal·lacions en diverses ubicacions del poble. Com a cloenda, es va fer una celebració festiva seguida d’actuacions durant la nit.

Les presentacions públiques de Simbiòtic 2011 s’han fet a Llorenç del Penedès els dies divendres 7 i dissabte 8 d’octubre.

CRA’P en estreta col.laboració amb l’associació local Portal Nou i el suport de CeRCCa – Centre de Recerca i Creació Casamarlés, ha proposat, co-organizat i coordinat Simbiòtic, amb Esther Freixa a la coordinació general i Toni Cots.

Consulta el blog de Simbiòtic 2011

Advertisements

.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s